19.05.2011.

Kupio vlastiti život nakon seksa sa mafijaševom ženom

bjanko

Među pikanterijama koje izlaze u javnost na suđenju mafijašima iz porodice Bonanno, nakon što je i njihov kum počeo da sarađuje s FBI-jem, ima i priča koje bi zvučale preterano čak i kao scenario za popularnu TV seriju "Sopranosi"...

Među brojnim mafijaškim plaćenim ubistvima koja su izašla na svetlo dana na suđenju zameniku šefa Koza nostre Vincentu Bascianu, lepotanu zvanom Prelepi Vini, i protiv kojeg je pristao da svedoči čak i njegov kum Joe Massino, našlo se i jedno ubistvo koje je privuklo posebnu pažnju javnosti jer nije izvršeno za novac nego je za novac - neizvršeno.

Podrum restorana


Neimenovani vlasnik italijanskog restorana na Stejten Ajlendu, navodno je reč o Entoniju Lobijanku, sad već bivšem vlasniku popularne "Trattorie Romane", zaveo je, naime, 2003. suprugu jednog niskopozicioniranog pripadnika Bonanovih Salvatorea Volpea, koja je s tim ljubavnikom ostala u drugom stanju.


Besni zbog takvog poniženja, mafijaši su bili spremni da neopreznog ugostitelja ubiju, potvrdio je na klupi za svedoke sam prevareni Volpi.


''Htjeli su da ga odvedu u podrum restorana i tamo ubiju'', rekao je on.


Tražio pomoć


Međutim, Entoni je imao dobre veze među mafijašima pa se za pomoć obratio moćnoj porodici iz Nju Džersija DiCavalcante. Oni su dobili mesto u članstvu vrhovnog tela italoameričke mafije, komisiji koja je zadužena za odlučivanje o prijemu u članstvo i rešavanje međusobnih sukoba mafijaških porodica i koja mora odobriti svako ubistvo nekog člana mafije.


Dikavalkanteovi su s Bonanovima uspeli dogovoriti globu za taj prekršaj zavodnika u iznosu od 50.000 dolara koji je Entoni platio da bi ostao živ. Od globe su Dikavalkanteovi kao posredničku naknadu sebi uzeli 10.000 dolara, a preostalih 40.000 dobio je Volpe, kojem je novac bio važniji od suprugine vernosti.
19.05.2011.

Dečak koji uopšte ne oseća bol

nema bol

Na trogodišnjeg Olivera Džebsona iz Velike Britanije roditelji moraju posebno dobro da paze i čuvaju ga da se ne povredi. Kod njih je to malo drugačije nego kod ostalih porodica jer Oliver ne oseća bol. Može se poseći, opeći ili pak slomiti kost, a da to neće osetiti niti će zaplakati....

''Jednom prilikom je pao, a zub mu je prepolovio gornju usnicu. Izgledalo nam je grozno, a on to uopšte nije primetio. Oliver plače samo ako nešto želi da dobije od nas. Mnogi misle da je dobro da ne oseća bol, ali uveravam sve da to ipak nije tako lako'' kaže Oliverova majka Hejli.

Oliver boluje od sindroma Cornelia de Lange, koji pogađa jedno od 50.000 dece. Oboleli prestaju da rastu, a mnogima su blokirani i receptori za bol. Čim su Oliveru postavili dijagnozu, lekari su upozorili roditelje da njihov sin neće poživeti ni do drugog rođendana. Ali Oliver je pobedio statistiku i ubrzo će proslaviti svoj četvrti rođendan.
19.05.2011.

Pijana gospođa se kupa

MOJI LINKOVI

Naked Stars

BROJAC POSJETA
63077